safety products

Bergam Services is exclusief agent van Safety Products (onderdeel van Wiltec B.V., een van de grootste PBM- en beroepskledingleveranciers in de Benelux). Bergam Services is daarmee uw vaste aanspreekpunt voor de regio Noordoost Brabant inzake advies en levering van persoonlijke beschermingsmiddelen en beroepskleding. Voor u betekent dit dat u verzekerd bent van een persoonlijk (veiligheids)advies op maat.

Compleet assortiment

Safety Products biedt een compleet pakket persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en beroepskleding. Door het online concept en grootschalig inkopen zijn wij in staat om alle producten scherp te prijzen. Een overzicht hiervan vindt u in de uitgebreide catalogus en op de website van Safety Products.

Showroom en advies

Daarnaast maken wij graag een afspraak met u voor een bezoek aan de showroom in Uden, waar het merendeel van het assortiment wordt getoond. Bovendien staat een team met experts voor u klaar. Zij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. U profiteert dus van goed advies én van scherpe prijzen bij alle bestellingen via Safety Products.

Het spreekt voor zich dat zaken als veiligheidsnormen, comfort en kwaliteit van de kleding, praktische functionaliteit en professionele uitstraling in belangrijke mate de keuze voor het juiste kledingpakket bepalen. Het is van wezenlijk belang dat uw medewerkers de veiligheidskleding en PBM graag dragen, zeker bij werkomstandigheden waar aan de eisen van VCA en/of OHSAS 18001 moet worden voldaan.

Samenvattend staat Safety Products voor:

1.    Een totaalpakket PBM en Beroepskleding.
2.    Gemakkelijk en snel bestellen op www.safetyproducts.nl
3.    Levering uit voorraad tegen scherpe prijzen.
4.    De beste merken voor de beste prijzen.
5.    Niet goed – geld terug garantie.
6.    Telefonische ondersteuning en gedegen advies voor al uw vragen.
7.    Audit op uw locatie voor het beoordelen van uw specifieke werkzaamheden en bijbehorende gevaren

Geïnteresseerd in een gesprek met onze specialist voor een aanbieding of een advies?

Neem contact met ons op, bel 06 83998644, of ga direct naar onze webshop.

 • Pauwoog 8
  5345 EN Oss

  T 0412 484754
  e.vandenberg@bergamservices.nl
  www.bergamservices.nl

  K.v.K.nr 70870454
  IBAN NL 41 RABO 0194 3941 07
  BTW nr NL858492155B01

chemisch